Melyek az MKB Business Network tagságának részvételi feltételei?

  • aktív MKB-s számlakapcsolat,
  • nincs folyamatban az MKB Bank által indított – a bankkal szemben 90 napnál régebbi lejárt tartozása miatt – követeléskezelési eljárás,
  • hozzájárulás a regisztrációkor megadott személyes adatok MKB Bank általi marketing célú felhasználásához.

A felsorolt alapfeltételek mindegyikét teljesítő ügyfél meghívást kap az MKB Business Networkbe, amelyet az 1. pontban leírt regisztrációval fogad el. és ezzel válik taggá.

További részvételi feltétel (a regisztráció során): érvényes e-mail cím, postai cím, telefonszám megadása. Az egyedi kódot kizárólag egy alkalommal, a regisztráció során kell használnia a tagnak, ezt követően saját maga adhat meg jelszót (MKB Business Network jelszó). Az MKB Bank fenntartja magának a jogot a rendkívüli beléptetésre, valamint a fenti feltételeknek való megfelelés ellenőrzésére. Ilyen eset például, de nem kizárólagosan az, amikor új ügyfél lép be az MKB Bankhoz, és a Bank a belépéssel egyidejűleg egyedi kódot generál és meghívót küld az új ügyfél részére. A Bank fenntartja a jogot arra is, hogy a tagsági feltételek bármelyikének nem teljesülése esetén a tagot kizárja az MKB Business Networkből.  

Részvételi feltételek

Hogyan válhat vállalkozás MKB MKB Business Network taggá?

Amennyiben a vállalkozás az MKB Bank ügyfele és megfelel az MKB Klub Részvételi feltételekben foglalt elvárásoknak, úgy az MKB Bank meghívót küldött/küld a vállalkozás képviseletére jogosultnak. A meghívó tartalmazza a vállalkozás egyedi 7 számjegyű azonosító kódját, amely szükséges az MKB Klubba való regisztrációhoz. Az egyedi azonosító kód segítségével és az adatok megadásával érvényesítheti a vállalkozás meghívását a Regisztráció menüpontban.

 

Hol találja a vállalkozás az egyedi azonosító kódját?

Az egyedi azonosító kódot az MKB Bank tájékoztató levélben küldte el a vállalkozás képviseletére jogosultnak postai vagy elektronikus úton. Amennyiben nem kapta meg vagy elfelejtette a kódot, kérjük, forduljon kollégáinkhoz az mkbnetwork@mkb.hu e-mail címen vagy az MKB TeleBANKár ügyfélszolgálatához a 24 órán át hívható 06 80 333 770 telefonszámon!

 

Sikertelen a vállalkozás regisztrációja. Mi a teendő?

Kérjük, győződjön meg róla, hogy minden céges adatot, valamint az egyedi azonosító kódot is helyesen adta meg a regisztráció során. Amennyiben továbbra sem sikerül regisztrálnia, forduljon kollégáinkhoz az mkbnetwork@mkb.hu e-mail címen.

 

Nem tud belépni az MKB Business Network programba. Mi a teendő?

Az MKB Business Network programba kizárólag előzetes regisztrációt követően lehet belépni. Amennyiben még nem regisztrált a vállalkozás, kérjük, tegye meg a Regisztráció menüpont alatt. Amennyiben elfelejtette a jelszavát, úgy új jelszót igényelhet az Elfelejtett jelszó gombra kattintva. Amennyiben további segítségre van szüksége, forduljon kollégáinkhoz az mkbnetwork@mkb.hu e-mail címen.

 

Nem tudja letölteni az ajánlatot a vállalkozás. Mi a teendő?

Amennyiben sikertelen a letöltés, kérjük, forduljon kollégáinkhoz az mkbnetwork@mkb.hu e-mail címen.

 

Több ajánlatot is beválthat a vállalkozás?

Az MKB Business Network tagok az ajánlati idő érvényessége alatt tetszőleges számú ajánlatot válthatnak be az ajánlatban foglalt feltételek teljesülése esetén.

 

Nem fogadják el az ajánlatot a partnernél. Mi a teendő?

A partneri kedvezmény kizárólag az ajánlaton feltüntetett időtartamon belül, az ott meghatározott feltételek szerint érvényesíthető. Kérjük, ellenőrizze a beváltani kívánt ajánlat érvényességét! Amennyiben megfelel minden feltételnek és a beváltás továbbra is sikertelen, forduljon kollégáinkhoz az mkbnetwork@mkb.hu e-mail címen.

 

Nem kíván a vállalkozás a továbbiakban értesítést kapni. Mi a teendő?

Amennyiben nem kíván a vállalkozás a továbbiakban a programmal kapcsolatos hírlevelet kapni, úgy kérjük, jelezze ezt az igényét kollégáink felé az mkbnetwork@mkb.hu e-mail címen!

 

Megszüntetné a tagságot a vállalkozás. Mi a teendő?

Amennyiben a vállalkozás nem kíván a továbbiakban tag lenni, úgy kérjük, jelezze ezt az igényét kollégáink felé az mkbnetwork@mkb.hu e-mail címen, a „Tárgy” mezőben feltüntetve: MKB Business Network – leiratkozás.